PCWorld 6/06 poprvé s přílohou GameStar | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

PCWorld 6/06 poprvé s přílohou GameStar

22 Kvě 2006

Nedávno se vydavatelství IDG rozhodlo, že přestane samostatně vydávat časopis GameStar a místo toho bude jako příloha IT měsíčníku PCWorld. Nyní mě tu po dvouměsíční pauze konečně na stole leží nejnovější číslo PCW. Bohužel na poště ja takový bordel (odpusťte mi tak hrubý výraz, ale lépe vystihnout to nelze), že minulé číslo mi vůbec nedošlo. Rozšíření v podobně GameStaru se mi zamlouvá hned ze dvou důvodů.

Nejdříve ten méně významný subjektivní. Rád si totiž přečtu novinky a dobře napsané recenze her a popř. vyzkouším nějakou dobré demo.
A nyní ten významější objektivní. Kromě rozšíření časopisu, došlo i k navýšení kapacity DVD na úžasných 8GB. Což umožní pokrytí veškerých tematických sekcí a tu zbývající část nezabere nic jiného než GameStar (dema, freewarovky, češtiny). Také můžete vybrat, zda chcete přílohu CD nebo DVD, ale CD pravděpodobně bude ochuzeno o přílohu GS.

Podle mě je poměrně dobrý tah, protože co si pamatuju, tak v GS bývaly stejně recenze, testy a software z PCWorldu.

Na obsah si musíte počkat u Jirky Macicha 😉 . Já jen dodám, že je toto číslo je dost pestré.

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!