Bloguje zná vítěze šablonové soutěže a nová reference | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Bloguje zná vítěze šablonové soutěže a nová reference

18 Kvě 2006

Před třemi měsíci server bloguje.cz vyhlásil soutěž pro tvůrce šablon. Zadáním bylo vytvořit novou šablonu pro rozšíření stávající sbírky, která je IMHO velmi chabá. 2 května byla soutěž uzavřena a dnes byly zveřejněny výsledky. Neradujte se předčasně, já jsem nevyhrál 😉 , protože ten kdo získal MP3 přehrávač Evolve MaXX s 1GB pamětí, se stal Petr Václavek, kterému tímto gratuluji.

Já jsem do soutěže přihlásil trochu upravenou verzi tohoto designu a umístil jsem na 7. místě s celkovým počtem 22 hlasů (pro představu – návrh na prvním místě měl získal 147). Upřímně řečeno, čekal jsem trochu vyšší umístění, protože většina šablon je IMHO poněkud přeplácaná. No prostě uživatelé, potažmo uživatelky systému bloguje hledí spíše na barevnost a nikoliv na funkčnost. BTW: s funkčností jsem na tom nejlépe 😉 . Nu což, propisky apod. se vždycky hodí.

A teď k druhé části nadpisu. Dnes jsem mezi reference přidal nový design MyPunk blogu. Možná, že bych se s touhle šablonou umístil lépe než na 7. místě, ale teď už je to stejně jedno 🙂 .

Martin Buchta | Kategorie: Ze života

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!