Nové CD Divokého Billa opět odloženo | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Nové CD Divokého Billa opět odloženo

29 Bře 2006

Je to nemilé, ale mám pro vás mám špatnou zprávu. Zvláště pro všechny milovníky této skupiny. Vydání nové desky se totiž odkládá na 3. dubna. Musí se totiž znova vytisknout booklety, protože si kluci rozmysleli pořadí skladeb 🙂 . Takže si ještě musíme týden počkat, ale vzhledem k tomu, že už se vydání odkládalo tolikrát a i na delší tobu, tak by to neměl být nepřekonatelný problém. Pokud se vám nechce potřetí chodit do Music obchodu tak jako mě ;-), tak si nové CD můžete objenat na shopak.cz a poté si pro něj jenom dojít na poštu. No ale najdou se i tací, kterým může dělat problém dojít na poštu, že Ondro 😉 .
Ale byste se nenudili, na oficiálních stránkách jsou k dispozici texty dvou písní. A to Síť – znáte z rádia nebo si ji můžete poslechnout na musicserver.cz a singl Čmelák, který jste mohli slyšet při předávání hudebních cen Anděl.
Kromě toho si můžete prohlédnout plánek společenské hry, krerá bude přiložena ke každému CD. No, v každém případě se máme na co těšit 🙂 .

Martin Buchta | Kategorie: Hudba, TV

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!