30 extra smajlíků do Windows Live Messengeru | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

30 extra smajlíků do Windows Live Messengeru

22 Říj 2007

Máte rádi pěkné velké animované smajlíky a používáte kvalitní IM protokol MSN a bezkonkurenčního klienta Windows Live Messenger? V tom případě byste neměli přehlédnout, že Microsoft uvolnil balík 30-ti pěkně malovaných smajlíků.

Stažení instalátoru o velikosti 280kB Vám zabere nejvýše několik sekund. Následná instalace smajlíků je primitivní a dokonce nevyžaduje ani restart klienta, ba naopak, vyžaduje spuštěného klienta a připojení k internetu. V doporučuji odškrtnout používání Live Search jako výchozího vyhledávače a Live.com jako domovské stránky. Navíc instalace probíhá v češtině, jen škoda, že Microsoftu neříká nic pojem korektura textu, protože anglicko-český instalátor s chybami se vidí málo kdy, viz. Blok Filipa Rožánka – Microsoft umět céskymůj screen. Po instalaci se smajlíci normálně přidají k současným a navíc rovnou do nedávno použitých. Ty, které se do menu smajlíků nevešli, jednoduše najdete kliknutím na „Zobrazit vše“, kde si je můžete jednoduše zaměnit s výchozími.

Na závěr ještě náhled 29 smajlíků (ten poslední sem nějak nenašel 🙂 ) . Pokud by se náhodou našel někdo, komu by se nelíbili české texty, není problém si stáhnout anglickou či německou verzi smajlíků.

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!