Vyšel Winamp 5.21 a menší změny v překladu | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Vyšel Winamp 5.21 a menší změny v překladu

11 Bře 2006

Včera vyšla další verze oblíbeného multimediálního přehrávače. Popis změn nalezenete v oficiálním fóru. Překlad můžete jako vždy stáhnout z mého webu.
Od této verze překlad opět obsahuje pouze pár vybraných pluginů, těch nejdůležitějších a nejpoužívanějších (moderní skin obsahuje stále). O tomto kroku jsem už přemýšlel delší dobu. Přinutilo mě k tomu několik okolností. Největší podíl na tom měl samotný Nullsoft. Když musí každých 14dní vydat novou verzi a ještě navíc dva buildy jedné verze, tak to se fakt nedá. Nechápu proč si to radši nejdříve neotestují a poté nevypustí do světa. Místo toho raději vydají novou verzi a ani ne o den déle tu máme další build, ve kterém je opravena nějaká blbost. No nevadilo by mě to tolik, kdyby neměnili vždycky všechny pluginy (datum vydání a popř. číslo verze). Koho by bavilo kvůli takové blbosti přepisovat texty ve všech pluginech.
Další příčinou bylo, že překlad všechn pluginů zabral poměrně dost času. A nakonec stejně nikdo překlad všechn pluginů nevyužíval. Pokud jste používali některý přeložený pluginy, který jsem nyní vyřadil, tak napište a já ho v příšti verzi opět přidám.

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!