Simulátor Opery Mini a širokoúhlá verze | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Simulátor Opery Mini a širokoúhlá verze

5 Bře 2006

O mobilním prohlížeči jsem už párkrát psal, třeba tady nebo tady. Pokud jste si ji ještě do mobilu nestáhli a stále váháte, tak si ji nyní můžete na oficiálních stránkách vyzkoušet. Potřebujete k tomu pouze prohlížeč s podporou javy. Vzhledem k tomu, že to není verze pro mobily ale upravená verze, tak má trochu vyšší datový tok, např. můj blog má v průměru 27kB a v tomto simulátoru 40kB.
Za tento tip děkuji Ondrovi. Možná, že to už někde psali a objevil jsem Ameriku, protože už to nějaký ten pátek existuje, ale každý to ještě vědět nemusí ;-).

Tip: pokud máte velký displej (Siemens x65 apod.) doporučuji vyzkoušet širokoúhlou verzi. Sice není oficiální, ale v každém případě stojí za vyzkoušení. Neuškodilo by, kdyby to zavedli i do oficiální verze, protože podle mě se to hodí.

Martin Buchta | Kategorie: Mobil & tablet

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!