Vyšel Winamp 5.2 final i čeština | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Vyšel Winamp 5.2 final i čeština

25 Úno 2006

Dnes vyšla nová verze oblíbeného multimediálního přehrávače. Změn je opravdu hodně, nejvýznaměnjší je už dříve oznámená podpora více uživatelů, viz. oficiální fórum. Češtinu se budu snažit vydat během zítřka, ale s největší pravděpodobností to nestihnu, ale nejdéle ji můžete očekávat v pátek.

Update: z mého webu nyní si můžete stáhnout i překlad. Vydání překladu se sice opozdilo, ale za to může Nullsoft. Vydal totiž nový build s označením 5.2.0.473 (původní verze byla 5.2.0.469), takže jsem musel vše dělat znovu. Přibylo také pár dalších pluginů (samozřejmě jsou přeloženy). Přeložen není zatím plugin Jump to File, protože byla použita nejnovější betaverze, do které zatím neexistuje jazykový balíček.

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!