Google Search History | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Google Search History

16 Úno 2006

Pokud nyní vyhledáte nějaký výraz na Googlu, tak se nad seznamem výsledků dozvíte:
Google nyní upravuje výsledky vyhledávání na základě vaší vyhledávací historie„. V podstatě jde o to, že vám Google bude nabízet lepší výsledky (ty které vám vyhovují), na základě předchozích hledání. Google si bude ukládat výsledky vašeho hledání a pamatovat, na co jste klikli. Podle toho vám bude nabízet výsledky, které vás opravdu zajímají. Pokud vás to zaujalo, tak se můžete přihlásit do nové služby Search History (Historie vyhledávání). Přihlašovací údaje jsou stejné jako k vašemu emailu, ostatně jako u dalších služeb Googlu.
K výsledkům se dostanete po kliknutí na odkaz Search History (Historie vyhledávání) v pravém horním rohu, na webu Googlu. Po té si můžete prohlížet a upravovat vámi vyhledávané fráze. K tomu aby mohla služba sbírat data, musíte být samozřejmě stále přihlášen.

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!