Nový design a název blogu | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Nový design a název blogu

8 Úno 2006

Jak jste si někteří už možná všimli, že jsem včera změnil design blogu. Původní design se mě zdál trochu přeplácaný, tak jsem vytvořil něco decentnejšího ;). Ostatně koukněte se sami a své názory pište do komentářů. Kromě toho, jsem změnil název tohoto blogu. Takže nyní už jen Buchtič blog. Tímto bych vás chtěl požádat o změnu textu odkazu na tento blog. Na nápad o změně názvu přišel Jech, za což mu děkuji. Dále bych chtěl poděkovat všem, kteří mi pomohli při realizaci s novým designem, čili Mazlowladow. A na závěr ještě poděkuji Ondrovi, který byl, jako vždy, hlavní betatester ;).
Blog by se měl bezproblému zobrazit v Opeře, Firefoxu, SeaMonkey, Internet Exploreru i v prohlížeči Opera Mini v mobilu.
V posledních dnech jsem neměl moc času a veškerý čas jsem věnoval tvorbě nového designu, a proto jsem nestihl napsat žádný článek (ani poslední víkendovou záložku do GE). Takže v několika následujících dnech napíšu odložené články.

Martin Buchta | Kategorie: Ze života

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!