Vyšel Winamp 5.13 | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Vyšel Winamp 5.13

31 Led 2006

Na včerejším oznámení kritické chybu ve Winampu, zareagoval Nullsoft nečekaně rychle, a proto dnes vydal novou verzi s označením 5.13. Jediný rozdíl oproti předchozí verzi 5.12 je pouze opravení již zmíněné chyby v pluginu „in_mp3.dll„. Vzhledem k tomu, že bohužel změnily kompletně všechny pluginy, jsem nestihl zatím vytvořit kompletní překlad. Bez problému můžete použít jazykový soubor „Čeština.lng z předchozích přeložených verzí, takže hlavní ovládací prvky (nastavení, menu, tooltipy …) budete mít v češtině. Jediné co nebude česky, budou pluginy. Pokud náhodou jazykový soubor nemáte, můžete si stáhnout archív z mého webu.
Ještě uvidím, zda pro verzi 5.13 také kompletní překlad. Spíše bych se zaměřil na překlad verze 5.2beta, protože v něm jsou nové věci, např. podpora víceuživatelů apod. V komentářích se vyjádřete, zda chcete kompletní překlad verze 5.13.

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!