Vista Transformation Pack a Inspirat BricoPack | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Vista Transformation Pack a Inspirat BricoPack

26 Led 2006

Před týdnem jsem vám přinesl tip na změnu vzhledu vašich Windows. Dnes tu mám další tip na přizpůsobení vzhledu vašich Windows, na vzhled připravovaných Windows Vista. Tentokrát se nejedná jen o barevná témata, Vista Transformation Pack kompletně změní vzhled vašich Windows. Nové ikony, stíny, písma, sidebar, tapety, spořiče, skiny do Windows Media Playeru a spoustu dalších věcí. Celý balík zabírá 32MB a stahnout si ho můžete např. ze serveru Stahuj (mj. má nový design). Více informací se dozvíte na webu autora.

Podle komentářů, může Vista Transformation Pack zůsobit nefunkčnost systému, více v článku Jirky Maciha. Vyzkoušet můžete ještě Vista Inspirat BricoPack, který není tolik náročný.

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!