Rotační nabíječka pro mobily | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Rotační nabíječka pro mobily

22 Led 2006

rotačnínabíječkaUrčitě se vám už někdy stalo, že zrovna ve chvíli, kdy jste potřebovali mobil (zavolat, poslat sms) byla baterie vybitá. A když už náhodou byla v blízkosti zásuvka, tak jste neměli nabíječku nebo naopak. Pokud tedy nemáte náhradní baterii nebo v blízkosti někoho, kdo by vám mohl mobil půjčit, tak máte smůlu. V tom případě musíte počkat, až se dostanete domů nebo alespoň k někomu, kdo telefon od stejného výrobce. Pokud se vám tedy takovéto situace stávají často, tak právě pro vás je tu nabídka firmy Koracell. Rozměry nabíječky jsou 52×47×29mm a váží okolo 80 g, takže ji krásně přibalíte do kufříku. Existuje ve variantách pro Siemens, Nokii, Samsung o Sony Ericsson a koupit ji můžete např. na i-obchod.cz za 350Kč.

Martin Buchta | Kategorie: Mobil & tablet

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!