Vyšel Total Commander 6.54 Public Beta1 | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Vyšel Total Commander 6.54 Public Beta1

13 Led 2006

tcmdDnes vyšla první veřejná beta verze chystané nové verze tohoto vynikajícího souborového manažeru. Seznam změn je rozsáhlý, ostatně jako v každé verzi (takhle by k vývoji softwaru měli přistupovat i další výrobci a každý týden nová verze s opraveným jedním bugem), a do finální verze se určitě ještě rozroste, viz. history.txt. Po krátkém používání jsem objevil následující změny: absolutně rychlé zobrazení souboru v Listeru (nezáleží na velikosti souboru, 10kB soubor se otevře stejně rychle jako 700MB image), rychlejší komunikace s FTP serverem, rychlejší komprimování souborů do ZIP, přidána podpora komprimování do TAR, GZ, TGZ. To bude asi vše, čeho jsem si všiml. Stahovat můžete ze serveru Softpedia.com.

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!