Vyšel Thunderbird 1.5 final | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Vyšel Thunderbird 1.5 final

12 Led 2006

Dnes vyšla dlouho očekávaná finální verze tohoto e-mailového klienta. Byl vylepšen systém automatických aktualizací, zlepšena kontrola pravopisu, zabudována ochrana proti phishingu a více, viz. release notes. Stahovat můžete českou verzi pro Windows, LinuxMac. Bohužel si nemůžete stáhnout aktualizaci přes ten velmi vychvalovaný systém aktualizací, stejné to bylo i u FF 1.5 final. Jak to tak vypadá, tak si každou finální budeme muset stahovat ručně, protože systém aktualizací funguje jen na RC verze 🙁 . V tom případě nechápu, proč tento extra nabušený 😀 systém existuje. Leda, že by final verze šly stahovat jen v anglické verzi.

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!