Přenesení čísla k T-Mobilu nebude zadarmo | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Přenesení čísla k T-Mobilu nebude zadarmo

10 Led 2006

O tom, že přenesení čísla k Eurotelu bude zdarma, už víme. T-Mobile dnes zveřejnil ceny, za které k němu budete moci přejít a ponechat si stávající číslo. Pokud podepíšete smlouvu na dobu neurčitou, zaplatíte 1Kč. Při uzavření smlouvy na dobu určitou, zaplatíte také 1Kč a k tomu dostanete bonusový balíček. Pokud přejdete na předplacenou kartu Twist, zaplatíte 499 Kč s kreditem 300 Kč. Aktuální ceny jsou platné do konce března, poté budou pravděpodobně vyšší. Oskar zatím přehled cen nezveřejnil, Ale jak už dříve uvedl, poplatek se bude odvíjet od toho, jaké stanoví Český telekomunikační úřad propojovací poplatky mezi operátory.

Martin Buchta | Kategorie: Mobil & tablet

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!