Seo analyzer | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Seo analyzer

5 Led 2006

Po přečtení článku o Seo analyzeru na Martyho weblogu jsem otestoval tento blog. Po včerejším otestování jsem 65bodů ze 100. To sou ty výchozí šablony :-). To se mě nelíbilo, a proto jsem dnes kód upravil. Mimo jiné jsem zapracoval i na CSS a trochu zvětšil šířku a nastavil odsazení textu, aby nezačínal na kraji. Toto jsem měl v plánu již dlouho, ale nějak nebyl čas 🙂 . Časem ještě přidám možnost přepínání CSS stylů. Po dnešní mini úpravě jsem skóre zlepšil už na celých 75 bodů. To se mi stále nelíbí a o víkendu se na to mrknu podrobněji. Pokud by mi někdo chtěl pomoct, tak bude velmi rád. Ne, že bych na tom nějak lpěl, ale chci mít vše validní :-), i přesto, že je tahle služba více méně na hraní, by Timmy.
Pozn.: momentálně není blog validní, zítra to opravím…

Martin Buchta | Kategorie: Ze života

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!