Poprvé jsem vyhrál v soutěži | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Poprvé jsem vyhrál v soutěži

19 Pro 2005

V pátek jsem ve schránce našel upozornění, že si mám na poště vyzvednout doporučené psaní. Vzhledem k tomu, že bylo mizerné počasí, řekl bych, že ho každý zažil, tak sem nikam nešel a nechal to na dnešek.

Přemýšlel jsem, co by to mohlo být, ale nic mě nenapadlo, protože všechno, co jsem objednával, už přišlo a navíc na lístku nebylo napsáno, že by chtěli peníze.
Tak jsem si naplánoval, že přijedu ze školy, tak skočím na poštu. Samozřejmě jsem na to zapomněl a vzpomněl si, až když jsem odemykal dveře od bytu 🙂 . Tak jsem si hodil tašku domů a šel jsem tedy na poštu. Po desetiminutovém čekání, jsem se konečně dostal na řadu. Poté jsem ještě dvě minuty strávil u okýnka, z čehož 1,5minuty hledala zásilku. Nakonec mi zásilku vydali a mohl jsem jít domů.
Jako odesílatel bylo uvedeno vydavatelství Computer Press. Cestou jsem přemýšlel, co mi to asi posílají. Knížku jsem si žádnou neobjednával, a jelikož jsem registrován, tak mě napadlo, že by to mohl být katalog. Doma jsem obálku rozdělal a byl jsem mile překvapen. Bylo to DVD s filmem Příběhy obyčejného šílenství. Vyhrál jsem ho, protože jsem vyplnil anketu z časopisu Domácí kino Podzim 2005 a měl jsem štěstí a byl vylosován. V každém případě jsem rád, protože nemusím shánět tolik dárků k Vánocům 🙂 . Už mi zbývají jen dva. To sou věci, je to poprvé, kdy jsem něco vyhrál v soutěži.

Martin Buchta | Kategorie: Ze života

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!