Sledujte Big Brothera celý den zadarmo! | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Sledujte Big Brothera celý den zadarmo!

13 Pro 2005

Velký Bratr zpřístupnil live vysílání po internetu zadarmo! Sledujte poslední týden před velkým finále non-stop! Služba Big Brother Live je nyní přístupná i těm, kteří mají hluboko do kapsy. Po připojení automaticky získáte licenci zdarma – a to až do samotného finále, které proběhne v neděli 18. prosince. Uvidíte mnohem víc, než v televizním vysílání. Nenechte si proto ujít jedinečné okamžiky a možnost sledovat dění v domě Velkého bratra na internetu po celých 24 hodin! Více na bigbrother.seznam.cz.
Můj komentář: poté co skončili VyVolení chce NOVA přilákat diváky. Jen aby už skončil i BB, aby konečně v televizi dávali něco lepšího něž tyhle „trapárny„.

Martin Buchta | Kategorie: Hudba, TV

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!