První inteligentní článek na PCtuningu | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

První inteligentní článek na PCtuningu

12 Pro 2005

akasaVčera jsem na PCtuning.cz narazil na první kloudný článek Akasa All In One: Multifunkční panel, ve kterém testují Akasa Control panel (panel do 5.25″ pozice, 21 funkcí, displej, USB, FW, SATA, audio line in/out), který dostanu k Vánocům, kromě MP3 přehrávače, a proto jsem k němu hledal nějaké informace. Zmíněný článek je dobře napsaný a obsahuje pravdivé informace. Jen jsem nepochopil, proč autor jako nevýhodu uvádí vyšší cenu, 1480,- Kč. Podle mě nabízí oproti konkurenci velmi bohaté příslušenství a disponuje velkými možnostmi (čtečka pamětových karet, nejdůležitější porty, monitorování teploty a regulace dvou větráčků), to je podle mě celkem dost a to vše v pěkném barevném provedení. Zřejmě se autor trochu neorientuje a nemá zmapovanou situaci.
Jak se říká: „Za málo peněz, hodně muziky„. BTW: já ho koupil za 1200,-Kč

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!