Google Analytics | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Google Analytics

22 Lis 2005

Komplexní nástroj pro analýzu návštěvnosti vašich webových stránek, který je založen na dříve placeném systému URCHIN. Google ho dává k dispozici zcela zdarma, jen nesmíte mít měsíčně více jak pět milionů návštěv. V tom případě by vás to stálo celých pět dolarů 🙂 .

Google analytics jsem nainstaloval na tento blog a svůj web už před týdnem. Dnes sem konečně dostal první data. Google zřejmě nebyl připraven na enormní zájem uživatelů o jeho novou službu a proto systém krátce po spuštění spadl. Několik dní po spuštění přestal přijímat nové uživatele a nyní už nemůžete ve svém účtu přidávat další weby. Ještě, že jsem to stihl.
Na konec screenů jak vypadají grafy:

Pro zařazení do systému potřebujete účet na Gmailu, proto připomínám, že mám volné pozvánky. Více informací o této službě nalezente na Filově blogu.

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!