NetLimiter - poprvé a naposled | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

NetLimiter – poprvé a naposled

13 Lis 2005

Dnes jsem udělal údržbu svých disků. Vymazal jsem nepotřebné soubory, odinstaloval nepotřebné programy, vyčistil registry apod., prostě normální věci 🙂 . To horší teprve přijde.

Zjistil jsem, že mi na disku, kromě jiných blbostí, zůstala i knihovna po odinstalováním programu NetLimiter. To se někdy stává u někvalitních odinstalátorů. Zajímavější bylo, že ta knihovna byla chráněná, to už začalo být podezřelé. Na odblokování knihovny jsem použil utilitu Unlocker. DLL jsem odblokoval a vymazal. Ale ouha !!!, v tomto momentě nastal problém. Najednou mi přestal jít internet, což mě opravdu hrozně naštvalo. Vzhledem k tomu, že jsem nikde neměl instalačku toho zpropadeného programu, tak mě nezbývalo nic jiného, než nová instalace windows 🙁 . Zas takový nepřekonatelný problém mě to nedělalo, protože instalace trvá cca 15 min, ošulené Windows vytvořené přes nLite se všemi aktualizacemi, ovladači apod. Pravidelné také zálohuji Documnets and Settings, takže jsem pouze zkopíroval data a nemusel jsem nastavovat vše znovu 🙂 .
Z toho co jsem dnes zažil vyplývá, že tento program už nikdy nepoužiji a ani mě nežádejte o jeho přeložení.
A jaké z toho plyne ponaučení? Nevěřte všem aplikacím a zvláště těm, které se serou do systému a ještě něco: Nepoužívejte NetLimiter!!!

Martin Buchta | Kategorie: Ze života

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!