Opera 8.5 zdarma a bez reklam, stahujte | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Opera 8.5 zdarma a bez reklam, stahujte

20 Zář 2005

Opera Software dnes vydala novou verzi nejlepšího alternativního webového prohlížeče Opera ve verzi 8.5. Počínaje touto verzí je prohlížeč zcela zdarma a bez reklamního banneru. Se slzou v očích vzpomínám na affiliate program (250x kliknutí na banner s Operou = licence zdarma). Proto jsem také odstranil banner z mého webu. Nedávnou akcí, kde stačilo odeslání emailu pro získání licence, si zřejmě Opera Software chtěla zjitit zájem o tento prohlížeč, pokud by byl free.

Aktuální verzi můžete stahovat zde. Češtinu si můžete stáhnout na operacesky.net. V této verzi češtiny bylo zapracována na nedostatcích na které jsem upozornil :-).

Od tohoto kroku si Opera Software slibuje dotažení Firefoxu, který si mnoho uživatelů oblíbilo, protože je zdarma. Ale není tak dokonalý a rychlý jako Opera :-). Dále také došlo k upravení oficiálních stránek. Podle mě jsou hezčí a uživatelsky přívětivější  (pro stažení toho vynikajícího prohlížeče, vám stačí jenom jedno kliknutí). A na závěr přikládám screenshot mého nastavení Opery.

Opera settings Buchtič

Konfigurace mojí Opery

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT Tipy

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!