17 a nový design webu odložen | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

17 a nový design webu odložen

8 Dub 2006

Už je to tak. Dnes (8.4.) už je to 17let, co straším na tomto světě 😉 . Shodou okolností mám letos narozeniny ve stejný den, jako jsem se narodil, tedy v sobotu. Případné gratulace pište do komentářů nebo na ICQ. Jediné co neberu jsou květiny 😀 .

Takže odpočinkovou část toho článku bych měl za sebou a teď už vážně. U příležitosti mých narozenin, jsem měl v plánu spustit novou verzi mého webu cestiny.fbi.cz. Stávající design už je tam více jak rok a není nic moc. No byla to vlastně má první práce s CSS. Jenže před měsícem jsem začal pracovat na školním webu projektu Socrates, takže se vše trochu posunulo. Nyní už je práce skoro hotova a nyní se budou pouze psát články a překládat do dalších jazykových mutací, ale od teď už budu pouze zajišťovat jejich zveřejnění a administraci WordPressu 😉 . Web naleznete na adrese sokrates.spsnome.cz a případné připomínky a nápady k designu můžete psát do komentářů.
Pokud mi do toho zase něco nevleze, tak bych měl mít teoreticky čas na vytvoření nového designu, ale nejdéle do měsíce tam bude.

BTW: nemáte někdo pěknou fotku Náchodského zámku? Nejlépe panoramatickou.

Martin Buchta | Kategorie: Ze života
Tagy: , ,

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!