Vybudujte si své království v Goodgame Empire | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Vybudujte si své království v Goodgame Empire

7 Kvě 2013

Goodgame EmpireOmrzely vás již hry na Facebooku a hledáte pořádnou budovatelskou strategii ideálně ze středověku? Pak byste určitě neměli minout Goodgame Empire, online strategii ve stylu Settlers, cinknutou tahovými prvky Civilization, ve které nechybí ani trocha ze Strongholdu a Age of Empires. V zahraničí nejnovější počin německého studia Goodgame běží již prakticky dva roky a po celém světě jej hraje více než 30 milionů hráčů. České lokalizace a vlastního portálu se dočkal teprve minulý měsíc. Pojďte jej zkusit.

Goodgame Empire

Populární online strategie běží ve Flashi, proto ji můžete hrát ve svém prohlížeči prakticky na libovolném zařízení s jeho podporou. Hra nabízí vyvážený poměr mezi výše zmíněnými klasikami na PC, které hrál snad každý z vás. Nechybí ekonomické prvky, musíte řešit spokojenost poddaných, ale zároveň budovat armádu, bránit svůj hrad proti banditům a ideálně drancovat ostatní. Naštěstí abyste to neměli tak těžké, můžete uzavírat aliance i obchodovat se surovinami.

Z počátku vás hra vodí prakticky za ručičku, pro osvojení principů hry, ale s tím jak roste vaše úroveň a úkolů přibývá, jejich plnění dle pořadí není šťastným řešením a spolehněte se na svůj budovatelský rozum. V šestém levelu vám hra nabídne 300 rubínů zcela zdarma, stačí jen ověřit váš email. V počátečních fázích hry je sice moc nevyužijete, ale vyplatí se s nimi šetřit a neutrácet je bezhlavě za stavební kapacitu. Kupříkladu takové pekařství vás sice přijde na 1250 rubínů, ale dokáže snížit spotřebu jídla až o 40 %. A to se vyplatí.

Na kompletně lokalizovaném webu nechybí podrobně zpracovaný průvodce hrou, ale přesto pokud byste potřebovali poradit osobně nebo hledáte parťáka do aliance, napište do fóra.
Goodgame Empire

Martin Buchta | Kategorie: Počítačové hry

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!