Stahujte češtinu do TuneUp Utilities 2014 (aktualizováno) | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Stahujte češtinu do TuneUp Utilities 2014 (aktualizováno)

26 Bře 2014

Tuneup UtilitiesPřed pár měsíci spatřila světlo světa nové verze TuneUp Utilities. V tu chvíli zároveň majitel výrobce tohoto optimalizačníhobřezen  balíku, společnost AVG, vydal pod názvem AVG PC TuneUp 2014 identický produkt. Tedy kromě názvu se oba programy dále liší v licenčním modelu a především v přítomnosti české lokalizace.

Právě proto vyvstala otázka, zda má dále význam TuneUp Utilities lokalizovat. Z průzkumu vyplynulo, že zájem o produkt v této kategorii s podivným modelem licencování nemáte (byť dostupný v češtině), proto jsem se pustil do aktualizace mého překladu pro TuneUp Utilities.

Přiznávám, čekání bylo dlouhé a nevidím se tomu, že mnozí z vás nabyli dojmu, že se češtiny do TuneUp Utilities 2014 nedočkají. Ve verzi 2014 opět došlo ke kompletní změně způsobu uložení samotných řetězců a počáteční analýza nevypadala vůbec dobře – bylo nutné začít s překladem prakticky od začátku. Protože práce bylo hodně a zároveň již mám studentská léta za sebou a drtivou část dne netrávím volnočasovými aktivitami, místo toho pomáhám chránit digitální světy, trochu se celý proces lokalizace protáhl. Naštěstí mohu s radostí oznámit, že všichni nevěřící Tomášové se mýlili, a právě nyní si češtinu můžete stáhnout z mého webu a později též ze serveru češtiny.cz.

Stáhnout češtinu do TuneUp Utilities 2013 pro Windows XP/Vista/7/8

Aktualizace [březen 2014]

Z důvodu změn v lokalizačním balíčku v posledních buildech TuneUp Utilities jsem upravil stávající češtinu, aby nedocházelo k chybám při zobrazování textu.

Jak nainstalovat češtinu do TuneUp Utilities

Na instalaci češtiny do TuneUp Utilities není skutečně nic složitého ani záludného. Stačí jen spustit instalátor a postupovat dle instrukcí na obrazovce, tj. přečíst si readme a proklikat se instalací až na samý konec. V případě problémů s instalací češtiny, ty se mohou případně vyskytnout ve Windows XP, pokud máte jinou jazykovou verzi systému nebo přeinstalován systém přes původní, doporučuji nejdříve přečíst návod. To samé platí pro případ, že se vám z nějakého důvodu nedaří aktualizovat TuneUp pomocí integrovaného modulu na aktualizace (stačí nainstalovat novou verzi). Pokud se vám i přesto nepovede TuneUp počeštit, kontaktujte mě a češtinu vám nainstaluji.

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!