Soutěž: WinZip 16 Pro - ultimátní archivační nástroj zdarma - uzavřeno | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Rozhodl jsem, vás milé čtenáře obdarovat a uspořádat historicky první soutěž. V závislosti dle zájmu je dost pravděpodobné, že byste mohli v budoucnu soutěžit častěji a případně o mnohem zajímavější ceny. Skutečně záleží jen na vás.

O co soutěžíme

Tentokráte máte možnost vyhrát licenci k archivačnímu nástroji WinZip Pro ve verzi 16. Celková hodnota výhry je 50 euro, to stojí za snahu, nemyslíte?WinZip Pro 16

Zadání soutěže

V komentářích pod tímto článkem se podělte o svůj názor na archivační nástroj WinZip. Sdělte mi proč jej máte rádi, nebo proč byste jej chtělo používat, ale momentálně vám v tom brátní pouze absence licence. Případně cokoli jiného, fantazii se meze nekladou, buďte kreativní!

Vyhrává nejoriginálnější příspěvěk, případně příspěvěk s nejvíce argumenty vysvětlujícími, proč si pořídit právě WinZip, když existují zdarma dostupné alternativy.

Uzávěrka soutěže

Uzávěrka soutěže je uto nedeli 28. 10. 2012 v 20:00. Vyhodnocení očekávejte přesně za týden, tedy 29. 10. 2012.

Výherci

Soutěž o WinZip, tedy placený archivační nástroj, ukázala na jednu podstatnou věc. Ne u každého softwaru platí, že uživatelé si nelegálně pořídí placenou verzi, protože je cool a in.

Vzhledem k nízkému počtu účastníků, tentokráte nevyhrává nikdo. Ani jeden ze zúčastněných o výhru neprojevil zájem, jen poukázali na to, že není nutné používat WinZip, když existuje velké množství kvalitních zdarma dostupných alternativ.  Nicméně již brzy se můžete těšit na soutěže další a o mnohem zajímavější ceny.

Martin Buchta | Kategorie: Soutěže

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!