Odborný a rychlý servis počítačů Praha | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Údržba a servis počítačů v Praze

Rozbil se vám počítač, notebook, přestal fungovat váš smartphone nebo tablet a nevíte na koho se v Paze obrátit? Své pole působnosti jsem rozšířil z východních Čech a servis počítačů vám nově nabízím také v Praze. Mám bohaté zkušenosti se správou operačních systémů, dokáži si poradit s virovou infekcí včetně policejního viru, a levou zadní vyměním poškozený hardware.

Kolem počítačů se motám prakticky od dětství. Během roku mi pod rukami projdou desítky kusů rozdílného hardware. Mám přehled o dění na trhu, proto vám vždy navrhnu optimální řešení z pohledu cena/výkon a přesvědčím vás, že zvýšení výkonu nemusí být drahou investicí.

Využijte mých služeb a získejte analýzu problému ZDARMA.

Zvládnu také přehrát software ve vašem telefonu s operačním systémem Android, iOS, Windows Phone. Prakticky nic není nemožné, a to vše za příznivé ceny.

 

Potřebujete opravit počítač v Praze? Kontaktujte mě!

    Vaše jméno (vyžadováno)

    Váš email (vyžadováno)

    Vaše zpráva