Servis a oprava PC, notebooků, tabletů osobně i po internetu | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Servis a oprava PC ve východních Čechách, v Praze a vzdáleně po internetu

Servis PC Broumov | Servis PC Praha

Není váš počítat tak rychlý jako dříve? Objevují se vám při startu počítače podivné hlášky, kterým nerozumíte? Chcete po spuštění počítače ihned pracovat během několika sekund a ne čekat minuty, než se nastartuje systém a všechny přidružené aplikace? Svěřte budoucnost svého počítače do rukou zkušeného odborníka. Rád vám pomohu uvést počítač do stavu, který od něj očekáváte – tedy okamžitá reakce po kliknutí na ikonku.

Potřebujete pracovat, ale není váš počítač stejně rychlý jako dříve? Kontaktujte mě, analýza problému ZDARMA!

Servis PC na míru vašim požadavkům a financím

Optimalizace výkonu a údržba počítače nejen úpravou množství spouštěných aplikací, služeb a dalšího balastu vám společně s defragmentací pevného disku pomůže zvýšit výkon počítače. Nicméně pod servisem PC vidím mnohem více – poradenství v oblasti hardware. Navrhnu vám, jak za málo peněz vytěžit z vaší sestavy maximum. Kolikrát stačí pouze rozšířit operační paměť nebo dodat více jádrový procesor a pohled na IT vám změní život. Náhle budete schopni stříhat video, zpracovávat fotografie i pouhé spouštění Wordu bude okamžité.

Seká se vám počítač, chcete zvýšit výkon PC a svoji produktivitu? Kontaktujte mě, analýza problému ZDARMA!

Chcete nový počítač, který vás oslní svým výkonem a bude sloužit mnoho let?

Poradím vám také při výběru nového notebooku a sestavování stolního počítače. Ročně mi pod rukou projdou stovky komponent, notebooků a další spotřební elektroniky. Mám přehled o aktuálním dění na trhu PC stejně jako o vývoji cen, doporučím ty nejlepší komponenty v poměru cena výkon na základě vašich požadavků. Proto vám sdělím, zda se vyplatí počkat nebo nakoupit právě teď RAM (operační paměť), procesor (CPU) nebo grafikou kartu (GPU) a zvýšit tak výkon svého počítače za příznivou cenu. Vaše spokojenost je pro mě důležitá. Servis a údržbu vašeho PC provádím tak, jako by šlo o můj stroj.

Osobní servis počítačů v Praze, Středočeském a Královehradeckém kraji

Některé úkony lze vyřešit po internetu a online, především oprava nefunkčního PC. Stejně tak poradenství nad stávající sestavou a ruční zásah je možný pouze při osobní návštěvě. Jsem schopen přijet za vámi prakticky kamkoli od Prahy, přes Pardubice, Hradec Králové až po Jaroměř, Náchod, Hronov, Polici nad Metují, Broumov a okolí. Jsem flexibilní, společně se dohodneme na termínech, které vyhovují vám a vašemu zaměstnání.

Rozumím Windows, sítím, tabletům, i smartphonům. Postarám se o návrh domácí sítě včetně zabezpečení a připojení veškeré elektroniky (TV, set-top box) do sítě, abyste mohli těžit z výhod DLNA. Pokud potřebujete pozvednout svůj byznys, rád pro vás vytvořím webovou prezentaci, přilákám údernými texty nové zákazníky a pomohu zvednout obrat vaší firmy.

Nejčastější dotazy ohledně servisu PC

Pokud si nevíte rady se svým počítačem, kontaktujte mě pomocí níže přiloženého formuláře, rád vám pomohu. Ceny jsou individuální, v závislosti na náročnosti operace a lokalitě.

Máte problém s počítačem? Kontaktuje mě, rád vám pomohu

    Vaše jméno (vyžadováno)

    Váš email (vyžadováno)

    Vaše zpráva