Původ mé přezdívky aneb kde se vzal Buchtič | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Původ mé přezdívky aneb kde se vzal Buchtič

18 Bře 2006

Z hloubi duše nesnáším klasické řetězovky, ale vzhledem k tomu, že už jsem jednu podobnou řetězovku publikoval, tak by tentokrát byl hřích, nepublikovat další 😉 . Od zimmiho jsem dnes dostal štafetu, takže se na následujících řádcích dozvíte, jak vznikla moje přezdívka.

Někteří z vás už jistě vědí nebo si to domysleli, jak moje přezdívka vznikla. Ano, je to odvozeno od mého příjmení, Buchta.
Moc přezdívek jsem neměl. Na základce mě všichni oslovovali křestním jménem a až zhruba v osmé třídě, mě jeden spolužák začal říkat Buchtič, už ani nevím proč ;-). No a od té doby ji používám všude kde se dá.

Takže vlastně nijak zajímavá historie vzniku přezdívky, na rozdíl od Mazla, který vlastně tuto řetězovku rozjel.
No nyní na střední, mi spolužáci vymýšlí další varianty. Takže kromě klasiky Buchtič (mj. tak mě oslovují i někteří učitelé ;P), je druhé nejpoužívanější oslovení Buchtík 😉 .

A na závěr nesmím zapomenout předat štafetu dál. Takže, dozvíme se jak vznikla přezdívka nupix, meca nebo whitwa? Sorry, ale čtvrtá osoba, mě už nenapadla.
Update: tak mě ještě napadl xergic 😉 .

Martin Buchta | Kategorie: Ze života

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!