Miniaplikace na Plochu Windows pro Rádio Čas Rock | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Miniaplikace na Plochu Windows: Rádio Čas Rock v1.6.5

13 Kvě 2014

Rádio Čas Rock Venku je další miniaplikace pro online poslech přímo z Plochy Windows. Tentokráte pro ostravské rockové Rádio Čas Rock. Funkčnost je stejná jako u ostatních miniaplikací, vycházejících z Rádia Beat. Nechybí ani informace o aktuálně přehrávané skladbě, MP3 streamy ani možnost ovládat hlasitost kolečkem myši. Nově přibyla funkce zajišťující automatickou kontrolu dostupnosti nové verze.

&nbsp

Stáhnout miniaplikaci pro rádio Čas Rock na Plochu Windows Vista/7

Verze 1.6.2 [březen 2012]

Upravena grafika a drobné korekce týkající se zobrazovaných informací o přehrávané skladbě.

Verze 1.6.3 [září 2012]

Došlo ke změně u poskytovatele online streamu. Z toho důvodu se stala původní verze nefunkční a bylo nutné vydat aktualizaci. Nyní vše běží jak má!

Verze 1.6.5 [květen 2014]

Z důvodu změn na straně rádia bylo nutné upravit zobrazování aktuálně přehrávané skladby. Nově se v aplikaci objevila funkce zajišťující automatickou kontrolu dostupnosti nové verze miniaplikace. Když dojde k nějaké změně, aplikace vás na to upozorní.

Jak miniaplikaci nainstalovat

V případě, že se vám stáhne soubor jako zip archiv, změňte příponu na .gadget. Poté už jen stačí normálně spustit, potvrdit instalaci a miniaplikace se automaticky přidá na Plochu. Ještě jednou zdůrazňuji, že miniaplikace funguje pouze ve Windows Vista a vyšších. Pokud se vám miniaplikace nezobrazují správně a nefunguje přehrávání, doporučuji přečíst FAQ miniaplikace ve Windows.

Budu rád, za vaše jakékoli připomínky, postřehy, nápady co přidat a vylepšit. Pokud máte zájem o miniaplikaci pro jiné rádio, pište do komentářů nebo mě kontaktujte na e-mail.

Martin Buchta | Kategorie: Hudba, TV Programování Windows

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!