Infografika: Téměř polovina mladých lidí by bez smartphonu nedokázala žít | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Ranní káva, zubní pasta a smartphone – to jsou nutné náležitosti startu každého dne pro 90 % mladých do 30 let. Textování, mailování a kontrole sociálních sítí na chytrém telefonu se běžně věnují v koupelně, v posteli nebo při řízení auta. Vyplynulo to z aktuální studie Cisco Connected World Technology Report (CCWTR), která zpovídala mladé studenty a zaměstnance do 30 let, představitele generace Y.

Chytré telefony se pro ně staly nepostradatelnou součástí života – 42 % účastníků studie uvedlo, že bez možnosti použít smartphone připojený k internetu by se cítili, jako by jim něco důležitého chybělo. Podle hodnocení generace Y jsou chytré telefony dvakrát populárnější než notebooky a osobní počítače. Více v přiložené infografice. A jak jste na tom vy, dokázali byste žít bez svého chytrého telefonu?

Cisco Téměř polovina mladých lidí by bez smartphonu téměř nedokázala žít

Zdroj: Cisco

Martin Buchta | Kategorie: Mobil & tablet

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!