Čeština pro Sony Picture Motion Browser 5.8 | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Čeština pro Sony Picture Motion Browser 5.8

5 Lis 2011

Sony Picture Motion BrowserPokud vlastníte fotoaparát Cyber-shot, videokameru Handycam nebo notebook VAIO od Sony, jistě jste se setkali s dodávaným softwarem Picture Motion Browser neboli zkráceně PMB. Pokud ne, vězte, že se jedná o intuitivní aplikaci pro správu vašich pořízených fotoagrafií a videí. Samozřejmostí je možnost přímého vypálení na optické médium (CD/DVD/Blu-ray) nebo sdílení na vaší oblíbené sociální službě (Facebook, Youtube apod.). Pro snadné vyhledávání je k dispozici nejen přehledný kalendář s náhledy fotografií, štítky, ale také vyhledávání podle tváře. Pokud pořízené multimediální soubory obsahují GPS informace, lze je zobrazit na mapě. Aplikace toho zvládá daleko více v závislosti na připojeném zařízení Sony.

Pro snadnější a přívětivější práci s touto aplikací jsem pro vás ve spolupráci se Sony připravil oficiální lokalizaci. Čeština je ke stažení jako vždy z mého webu a pokud narazíte na překlepy či nesrovnalosti, pište do komentářů mě kontaktujte emailem.

Stáhnout češtinu do Sony Picture Motion Browser

Aktualizace [prosinec 2010]

Jelikož mnoho z vás z důvodu podpory starších kamer a fotoaparátů dosud používá starší verzi 4.2, upravil jsem po četném množství žádostí stávající lokalizaci. Češtinu pro Picture Motion Browser 4.2 tak můžete stahovat z mého webu.

Aktualizace 5.5 [leden 2011]

Vyšla nová aktualizace PMB. Takže jsem připravil aktualizovanou češtinu pro Picture Motion Browser ve verzi 5.5.

Aktualizace 5.6 [15. května 2011]

Minulý týden vyšla aktualizace pro Picture Motion Browser s označením 5.6. Aktualizovanou češtinu pro PMB 5.6 můžete stahovat z mého webu.

Aktualizace 5.8 [listopad 2011]

Verze PMB 5.8 už je chvíli venku, ale až nyní jsem zaznamenal její dostupnost. Tak jako tak, čeština je již aktualizována a můžete si ji stáhnout.

Jak češtinu nainstalovat

Za ideálních okolností by se měla automaticky detekovat cesta k vaší instalaci PBM a ukončit běžící proces PBMVolumeWatcher. Pokud se tak nestane je nutné cestu upravit ručně a zmíněný proces ukončit ve Správci úloh.

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!