Čeština pro Foxmail 7 ke stažení (aktualizováno) | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Čeština pro Foxmail 7 ke stažení (aktualizováno)

26 Kvě 2013

Foxmail 7Pokud používáte poštovního klienta Foxmail původem z Číny, jistě jste zaznamenali, že na konci roku 2011 vyšla jeho již v pořadí sedmá verze. Od té doby jsem začal komunikovat přímo s autory a vzhledem k tomu, že nově přidali podporou jazykových balíčků, započaly práce na přesunu původních českých textů do nové formy. Již tedy žádný přepis originálního zdrojového souboru, ale nativní podpora češtiny. Po několika měsících jste se konečně dočkali a tímto oznamuji, že si můžete český jazykový balíček pro Foxmail 7 stáhnout na mém webu.

Stáhnout češtinu pro Foxmail

Aktualizace [květen 2013]

Vzhledem k tomu, že postupným vývojem přibyly v aplikace nové texty, připravil jsem aktualizovanou češtinu pro Foxmail. V nejnovější verzi 7.0.1.92 vám bude čeština fungovat korektně.


Pokud máte návrhy k vylepšení aplikace nebo byste narazili na nefunkční součást, což se v tuzemském prostředí s diakritikou může stát, ozvěte se, popište problém a já jej předám dál autorům. To samé platí o samotné češtině, veškeré připomínky a chybky mi hlaste.

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!